KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 18 mars 2008

Månadsutmaning: Scrapparazzi

Mars månadsutmaning sponsras utav Scrapparzzi och vi har fått in fler fina alster i vårt galleri. Du kan läsa mer om vår månadsutmaning här.

***
Challenge of the Month in marsh is sponsored by Scrapparazzi and we have got several beautiful cards in our gallery. You can read more about our Challenge of the Month here.
***

Här kommer lite fler inspirationsalster från teamet

1. Twister

En utmaning i vårtider... kul och inspirerande. blev den lilla änglen som igentiligen sitter på en julkula men nu fick hon snällt sitta på ett påskägg...
Och om ni tycker er känna igen kortet beror det på att den gjordes till en CyberCrop tävling för ett litet tag sedan. Bra att kunna slå ihop olika utmaningar *ler*



2. DesignAnnique

Jag har använt tre olika mönstrade papper med trädgårdsmotiv, jag tyckte morötterna passade så bra till de söta kaninerna! Kaninerna är färglagda med PrMarker-pennor och skuggorna är gjorda med MCP-teknik. Band, en blombrad och små tags som jag klistrat ursöta minimorötter fick bli dekorationerna på det här påskkortet.



3. Tootsie

Hade ett kort som innehöll 2 mönstrade papper som kändes lite påskigt så när jag ändå höll på att testfärglägga nya stämplarna så blev kortet så här. Draken är i 3D (skalen och händerna)

Inga kommentarer: