KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 29 oktober 2007

DesignTeam Tävling / Contest

Today we start our search for more DesignTeam members. Unfortenatly for our non-swedish readers, this contest will not be open for you. We hope in the future to be able to welcome non-swedish cardmakers to our DesignTeam, but this time we only seek for swedish cardmakers. Due to that, the following information will only be in swedish.
----------
Vi vill börja med att tacka våra DT-medlemmar, Therese, Mahlin och Kicki/Pickos för deras tid i DesignTeamet. Vi önskar er all lycka och välgång i ert framtida kreativa skapande.

Många kramar från oss i DT.

Detta gör att vi nu utlyser ny DT-tävling.

För att vara med i vårt team finns det en del regler att tänka på, viktigast att tänka på inför din ansökan till vårt team är följande regler:

KiF DT-regler:

* Du ska bidra med MINST ett (1) alster i veckan.

* Åtar du dig att stå värd för en viss utmaning MÅSTE du dessutom göra ett bidrag själv.

* Du måste skriva en motivering till varje utmaningsbidrag du gör.

* Du ska vara aktiv i DesignTeamets forum.


Om detta är "krav" du känner att du inte kan, orkar eller hinner ställa upp på, kanske en DT-plats i Kort i Fokus-bloggen inte är något för dig.

Hur många som vi väljer att ta in i vårt team beror till stor del på hur många som söker. Är det få sökande, ja, då kommer inte så många med. Är det många som söker, ja, då tar vi in så många som vi bara kan. Så passa på.

Vad behöver man göra för att söka???

Ni ska sammanlagt göra 4 st kort efter följande punkter:


* Gör ett kort utifrån detta kort. Fri tolkning men det ska synas att din inspiration kommer utifrån detta kort. Glöm inte motivering, dvs hur du blev inspirerad, vad du tänkte på m.m.

* Gör ett kort utifrån den här skissen. Fri tolkning men det ska synas att din inspiration kommer utifrån denna skiss. Motviering.
* Gör ett valfritt kort i färgerna rött, vitt och grönt. Och för att utmana er litet mer så får det inte vara ett julkort! Motivering.

* Gör ett kort utan några stämplar, varken motiv- eller textstämplar. Motivering.

När ni sedan gjort dessa kort, fota eller scanna dem och maila in dem till oss på kortifokus@gmail.com senast 30/11 - 07. Tänk på att inte ha för stora bilder, max 500 pixlar blir lagom.
Dina tävlingsalster får INTE visas upp i blogg eller forumgallerier förrän tävlingen är avslutad!

Tillsammans med bilderna på dina DT-kort vill vi gärna ha en presentation av dig med namn, eventuell nätnamn och om dig och ditt kortmakeri.


/DT Maria (Tootsie)
----------
NOTIS:
Det stod tidigare att sista datumet för DT-tävlingen var 30/12. Det är FEL! Så kan det gå när man far för fort fram över tangentbordet. Sista datumet för tävlingen är alltså 30/11, alltså sista november.

1 kommentar:

Sanna F sa...

Vad roligt!
Jag ska se om jag hinner skicka in en ansökan iallafall :)