KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 28 oktober 2007

Karlstad Mässa / The Karlstad Fair

The following message will not be written in english. If there is something you wonder about, don´t hesitate to ask us.
----------
Nu i helgen har det varit mässa i Karlstad. Många köpsugna och förväntansfulla scrappar/kortmakare/stämplare fanns på plats för att ta del av utbudet. Bland dessa glada människor fanns två av bloggens DT-medlemmar, DT-mamman Maria/Tootsie och Anna/Lilla Anna.

En del av företagen har fått två bilder i detta inlägg och andra bara ett. Detta beror på stor del att jag, Maria, är en så dålig fotograf att jag helt enkelt inte fått till några bra bilder.


Har du fått syn på dig själv på en av bilderna? Vill du inte vara med? Tveka inte att kontakta oss så tar vi bort bilden från bloggen.


Precis när vi kom in i mässhallen, gamla Saluhallen i Karlstad som numera är en skolmatsal, hittade vi Chruss som satt och demade Gamsol-målning inne i Inky Wings monter.


I nästa monter fann vi Marie från Hänglar och Stänglar.Vi hade inte mer än hunnit in och betalat förrän - tjofs!!! - så var det en jättekö till Maries underbara stämplar =0)Här är två jättetrevliga killar från Canon som fanns på plats.


Annas Scrapbooking fanns självklart på plats.

Intill Annas monter hittade vi Enströms ArtStudio.

En glad Sofia med sin butik Pysselmyran fanns också där.Intill Sofias monter hittade vi Stämpelboden.


Efter att ha stått och beundrat stämplarna hos Pysselmyran och Stämpelboden gick vi vidare och hittade Dekorera medmera som lanserade nya Julpapper från Maja Design. Mums!
Bellis fanns på platsmed sina stämplar och Kutz.

Trevliga Helena från Landstoken fanns också på plats.Vi hade jättetrevligt på mässan, Maria och Anna, och kommer säkert tillbaka nästa år, och vi kan varmt rekomendera Karlstad Kort- & Scrapmässa.
----------
/DT Maria (Tootsie)

Inga kommentarer: