KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 25 januari 2008

Färg v.4

Idag är det Emelie/fruSolli som utmanar oss att göra ett kort i färgerna

Rosa, Limegrön och Brun!

Ladda upp ditt bidrag i vårt galleri.

***
Make a card with the colours

Pink, Lime greene and Brown!

Upload your card in our gallery.
***
Teamets alster:

1. fruSolli

Jag ville försöka göra ett kort utan stämpelmotiv, något som jag oftast använder.



2. Rimna

Färgerna fick mig att tänka på våren, och vad passar inte bättre än lite blomster och kryp. Har lagt ett "snigelspår" efter snigeln med 3D gloss.



3. Nita

Jag målade stämpelmotivet och det limegröna hjärtat under stämpelmotivet med promarkerpennor(hade ingen limegrön cardstock;-) så då fick jag färglägga) sen blingade jag kortet med rosa o bruna blingstenar och bakgrundshjärtanen fick varsin rosett i rosa och brunt.



4. Pixelit

Jag älskar dessa färger, och tycker de funkar jättebra ihop. Men kruxet är att framhäva alla tre. Jag har valt mycket grönt, då det är en färg som tenderar att försvinna annars. Men inte nu. Thickers är underbart att jobba med, och på kort är det jättegulligt också.



5. Tootsie

Visst e' han söt den lilla grisen? =0) Denna färgkombo är en mycket ovanlig kombo för mig så det var lite tricky att få till det, men till slut så blev det ett kort i alla fall.



6. NetteR

Gillar dessa tre färger tillsammans väldigt mycket. Dom gör sig som tillsammans. Lite svårt att fota hade jag som vanligt... *suck* Blomman var given, rosa med sin härligt limegröna mitt. Sedan fick stomme vara brun och bakgrundspapperet lime med rosa stämplad text. Mitt knalliga limegröna fluffiga garn hamnade bakom blomman som luftiga blad.



7. Kada

Här kommer mina variant, ett mycket lättgjort kort med div. "rester". Det är ett litet kort, ca 8,5x11,5 cm som passar jättebra att skicka till nån som behöver lite uppmuntring eller nån man inte hört av sej till på ett tag kanske.



8. Jozie

Rosa, limegrönt och brunt är färger jag gillar jättemycket. Jag visste direkt vilket mönsterpapper jag skulle använda, och hade tur att spillbiten var tillräckligt stor för att använda både den rosa sidan samt den grön/rosa-rutmönstrade sidan. Jag har embossat textstämpelmotivet och fyllt i med vit Zig-penna.




9. Twister

Det var en härlig färgkombination som jag nog inte använt innan , tog ett tag för mig att hitta papper som jag ville använda tex limegrönt. men som vanligt tycker jag det är kul med utmaningar.. så här blev resultatet...











3 kommentarer:

Biggan sa...

Vad ni gjort fina kort! Det här var en svår färgkombination för mig..men jag har gjort ett försök! När jag ska ladda upp finns inte mappen med färgutmaning v4 i rullistan....??

Biggan

Nina sa...

Härlig färgkombination - och vilka fina kort ni har gjort!
:)

Anonym sa...

Det var en riktigt roligt utmaning! Underbara färger. Mitt bidrag ligger nu uppladdat i galleriet.