KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 4 februari 2008

Månadsutmaning: Februari / Challenge of the Month: February

Igår avslutades Månadsutmaningen för Januari månad; se vem som vann här, eller i den högra bloggkolumnen. Och idag är det dags att dra igång Februaris Månadsutmaning. Denna månad är Kort i Fokus sponsrade av Cia på Hobbyhuset. Cia säljer stämplar, papper, dekorationer m.m. som passar utmärkt till så väl scrapbooking som cardmaking. Hon har även ett eget pysselforum. Hobbyhuset sponsrade tre ur teamet med varsin stämpel ur tre av de stämpelkollektioner hon säljer.

Månadsutmaningen den här gången är att göra ett kort utifrån en skiss som Cia själv har ritat åt oss. Du kan vrida och vända på den precis som du vill, det ska dock synas att det är den här skissen som ditt kort bygger på. Allt annat är valfritt: format, storlek, stämpelmotiv etc. Det är ett bidrag per kortmakare och ditt bidrag laddar du upp i Kort i Fokus galleriet, senast 24 februari. Vinnaren presenteras här i bloggen 2 mars.

Den här tävlingen kommer att ha två vinnaren och det här är vad man kan vinna:

1:a - Presentkort på 200:- att handla för i shopen (innan porto)
2:a - Dekorationspaket

***
Make a card based upon this sketch made by Cia at Hobbyhuset. Upload your card in the gallery no later than february 24th. One card per cardmaker.
***
Skissen:
Teamets alster:

1. Nita

När jag fick stämpeln i brevlådan så fick jag massa idéer i huvudet och fick de flesta med på kortet;-) Jag tycker att stämpelmotivet är lite tuffsött sådär så jag ville att helheten på kortet skulle bli det oxå. Jag färglade stämpelmotivet med promarkerpennor och skar ut det med min shapecutter, inkade runtom med chestnut cateye, ritade mönster med rosa sakurapenna, som liknar flickans hår. Gillar dubbla blommor på kort så det blev det här oxå i rosa och brunt. Stansade ut en rosa skylt och skrev "Natalie" på och satte 2 ceriserosa hjärtan. Natalie gillar rosa så därför blev kortet såhär och jag känner mig väldigt nöjd.2. Tootsie

Jag fick den här supersöta stämpeln från Forma Hantverk utav Cia. Jag har stämplat, färglagt med ProMarker och sedan klippt ut fåret och monterat den på tunna 3D-kuddar. Eftersom stämpeln i sig är så söt - enligt mig själv *ler* - så ville jag att kortet skulle ha "söta" färger.3. Jozie

Jag hade ingen filur sedan tidigare, så detta var första gången jag jobbade med en sån. Jag hade lite svårt att bestämma mig för vilken typ av kort jag skulle göra med den retfulla filuren. Jag har funderat på fler textalternativ, men valde sen att göra ett kort utan text.

4 kommentarer:

Cia sa...

Härliga och fina kort ni gjort tjejer av stämplarna, detta ska bli spännande att se vad andra hittar på efter skissen :-)

Cia

Biggan sa...

Riktigt rolig skiss! Tack för den! Laddat upp ett kort men vet inte riktigt var det tog vägen...jag kanske är för tidigt ute..;)

Biggan

Anita sa...

Love this month's challenge - and lucky for me I had to make this card for my husband for our 33rd anniversary! Here it is:

http://www.wowprincess.com/anita/?p=158

Anita sa...

OOPS - I sent you wrong card - here's the right card!

http://www.wowprincess.com/anita/?p=156