KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 16 april 2008

v.16 - Flaskkort

*** The article will not be translated here. Read about the challenge att the bottom of this publication! ***

Redan i december när HelenaLandstoken var Månadens företag, bad jag henne att skriva en liten artikel om flaskkort. Tanken var att publicera den under tiden resten av teamet hade julledigt. Men det blev aldrig av så nu när teamet planerade Kort i Fokus födelsedagsvecka tyckte vi att tillfället var väl valt. Så här är Helenas artikel om

Flaskkort

Skriv ut eller rita en mall. Mitt flaskort är 20 cm totalt.Klipp ut en liten mall med till dekorationsbladet.Chalka kanter och fäst fast lilla stycket med tejp eller lim. Rita ev stygn.Stämpla ett motiv, färglägg och fixa med de andra dekorationerna.Sätt allt på plats och vips så var det klart!Givetvis finns det lika många sätt att göra detta på som det finns fantasi. Detta var ett av mina kort. Lycka till!
***
***
Dagens utmaning är alltså att göra ett flaskkort - antingen på Helenas sätt eller ditt eget. Som vanligt laddar du upp ditt alster i vårt galleri och du får göra fler en ett bidrag.
I beskrivningsrutan skriver du 'Flaskkort v.16 2008'.
***
***
Här kommer några av teamets flaskkort:
1. Nita

Jag hade svärfars 70-årsdag i åtanke när jag gjorde det här kortet. Ville att det skulle bli lite "manligt" därav pappersvalet och så ville jag göra en slips som flaskkort för svärfar använder nästan aldrig slips förutom vid högtidliga tillfällen;-) Jag gjorde "slipsen" dubbel och knöt ett vinrött sidenband runt. Stansade ut hjärtanet och 70. Avslutade med grönt glitterlim runtom.


2. Twister

Här kommer mitt flask kort det första jag nånsin gjort , riktigt kul var det...3. Rimna

Jag gjorde ett enkelt flaskkort med den största blomman jag hade. Med en flourish stämpel och massor med glitterlim kommer den pryda en "gå bort flaska" fint.


***
(in english)
Todays challenge is to make a bottle card - either in the way Helena from Landstoken has showed us or in your own way, as long as it is a bottle card. As usual you may do more than one card and you upload your work in our gallery.
In the description square you write 'Bottle Card week 16 2008'.

1 kommentar:

FruGrip sa...

Vilka supersnygga flaskkort ni gör tjejor!!!
Smart idé med...
Kram Cissi