KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 25 april 2008

v.17 - Grid

*** English version at the bottom of this publication! ***

Veckans sista utmaning är en upprepning från vår mycket lyckade CyberCrop inne i vårt forum.

Vi vill att du gör ett kort med Grid-teknik, här kan du läsa en artikel om tekniken. Men ha i åtanke att du inte behöver göra precis så som artikeln beskriver, se bara på DT-tjejernas kort. Det är din version av Grid som vi vill se, det är din tolkning som ska gälla, inte vad som anses vara "korrekt". Här leker vi med kreativitet och inte några måsten!!!

Precis som vanligt laddar du upp ditt/dina kort i vårt galleri med kod 'Grid v.17 2008'.

Teamets vackra alster:

1. Nita

Det här var en svår uppgift att få till tycker jag. Men så en dag sa det plötsligt klick och jag gjorde en stjärna i gridteknik på mönstrat papper och skrev "Du är en..." i mitten. Doodlade lite med rosa glitterpenna och satte vita, grå och svarta blommor som dekoration och lila glitterlim i blommornas mitt. Kul att testa nya saker;-)



2. Pixelit

Jag valde att göra det direkt på cardstocken jag skulle använda till kortet, gick ganska bra. Tanken var att det skulle vara lite mer olika färger på stämpeldynorna, men jag hade inte så många som funkade bra. De är lite torra märkte jag... så det fick bli såhär. Tänkte att det kunde vara fint med lite utstående saker då det annars blev platt, så därför blev det både garnband och spetsband. Känns lite mer levande.



3. Pingvinmamman

Grid var en svår teknik för mig men jag har försökt göra något av det. Jag har hållit mig till två färger; blått och vitt och gjort ett kort med lite oslipad känsla vilket jag försökt förstärka genom sättet att skriva ordet tack på.



4. Marja

Det här var första gången jag kom i kontakt med "Grid tekniken" Det som gav mej inspiration till detta kort var när jag var ute häromdagen i vårt björkhag med allt gulnat fjolårsgräs och alla små kryp som befann sig i gräset OCH i luften en varm vårdag. Jag gjorde ramar i gult, oliv och brunt och stämplade krypen i brunt.



5. Sayurii

Här kommer mitt första grid-kort någonsin! Det var en ordentlig utmaning! Jag har använt mig av fluid chalk chestnut roan för att få till linjerna och jag satte en blomma i hörnet för att kortet skulle få någon rolig effekt.



***
(in english)

Todays challenge is to make a card using the Grid-technique, here we have an article about the technique, however it is only written in swedish. It is your fantasy that sets the boundries. As ususal you upload your card/cards in our gallery using code 'Grid week 17 2008' in the description square.

1 kommentar:

MiNEYLA sa...

hi9, very nice blog, if you get a shout box more people will visit and comment your blog. hit my blog to at
http://isli-eller.blogspot.com
take care