KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 26 december 2008

Röstning och julledigt

Under den närmaste tiden kommer det inte några nya utmaningar från oss i kort i Fokus DesignTeam. Vi har tagit oss en välförtjänt julledighet och kommer åter med nya utmaningar i ny form i januari.

Men hav tröst, det kommer hända saker här i bloggen ändå! Vi har lite tips och tricks på gång att visa, och ett och annat kort ska nog kunna slinka ut här ändå. Vi hade också en CyberCrop som hölls från Luciahelgen och drygt en vecka framåt, och det skapades så mycket underbara saker då så vi vill gärna visa upp lite av alla dessa fantastiska bidrag! Vi kommer under den närmaste tiden göra lite mer eller mindre slumpvisa urval och visa här i bloggen, som extra inspiration.

Vi vill också påminna om att det pågår röstningar inne i vårt forum, har du inte redan röstat så ila dit och hjälp oss kora vinnarna i några av tävlingarna i CyberCropen.Inga kommentarer: