KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 30 mars 2009

Bloggutmaning v.14 - Skiss med kriterier

Veckans bloggutmaning är denna skiss + att man även måste använda brads och band på kortet.
Som vanligt så laddar ni upp i galleriet och ni har till den 13 april på er.
Ange koden/nyckelordet KiFv14B när ni laddar upp bidragen.




Inspiration från teamet:





1. NetteR
Har gjort ett kort med en wsd-stämpel och en passande textstämpel. Har gjort en rosett av bandet och använt brads i mitten av blomman ovanpå rosetten.







2. pingvinmamman
Jag har tolkat skissen rätt fritt och använt mig av basupplägget i den. Jag stämplade upp en magnoliastämpel men tog bort vingarna när jag klippte ut den. Har placerat flickan så att hon sitter med handen vilande på blomman i hörnet. Den yttre ramen valde jag att måla dit med en vit zigpenna lite oregelbundet istället för ett bakgrundspapper. Har använt mig av både band och spetsband. Primablommorna har fått en mittkula av glitter-rosa 3D-penna. En liten brad sätter fast den lilla tagen i bandet vilket syns dåligt på bilden.







3. Wildärtan
Hittade två fina papper från Best creations som jag tyckte var så härligt påskgula inslag på. Och så har jag använt en house mousestämpel som är färglagd med tombowpennor. Har fått in några minifjädrar oxå




2 kommentarer:

Tussilago sa...

HÄR är mitt kort till blogg-utmaningen. Det var en kul skiss att jobba med, vände bara lite på den.

Tuffa sa...

mitt kort