KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 5 juni 2009

Inspriation: ProMarkers

Visst läste du vår första artikel den här månaden? Sugen på att vara med på utmaningen att färglägga med Promarkers? Här kommer mer inspiration från designteamet!

Elisabet:

Jag har fått låna promarkers av gulliga Pixelit, eftesom jag inte har några egna. *TACK!*
Även stämpeln har jag "tjuvat" av henne. Visst är den söt?
Promarkers är väldigt lättanvända och jag tycker att det blir ett jämt och snyggt resultat. Roligt att prova en ny teknik åxå!
Mönsterpapperet hittade jag bland mina spillbitar.
Fialisan:

Här är mitt kort och motivet är färglagt med promarkers. Jag försökte länge stå emot trenden med promarkers, men så en vacker dag var jag tvungen att testa. Fortfarande använder jag distresserna mest, men det är ändå väldigt praktiskt med promarkers!Nita:

Jag använde min edge scraper på båda pappersbitarna och rullade ena hörnet på lilla pappersbiten runt en penna och klistrade dit den över den större biten. Klippte ut rosen från Cards of Maria i en oval strök limpenna runt konturen och hällde blått velourpulver över. Limmade dit motivet över mönsterpappret skrev texten för hand med blå sakurapenna. Dekorerade med blå rhinestones . Voilà!Petra/peu:

Det är nog mer än ett år sedan jag köpte 10 promarkers. Använde dem lite precis i början och då speciellt till barnkort där jag tycker om att använda lite starkare färger. Nu har jag alltså dammat av dem igen och så här blev resultatet.

Både text och muffinsstämplarna kommer från Prickiform. Jag maskade ihop stämplarna och klippte ut dem och satte dem på 3-d kuddar. Det prickiga papperet är BG Bittersweet, rundeln i mitten Maja Design. Bling från Apidae, Tim Holz Grungeboard som jag färgat in med Versa magic, ros. Grädden målad med twinklings. Glasyren på muffinsarna har försetts med glossy accents. Som en äkta perfektionist störde det mej i början otroligt att jag råkade få lite röd färg från Promarkerpennorna i grädden och på ett (1) blåbär, men bestämde mej sedan för att det faktiskt såg ganska äkta ut.
Pixelit:

För mig så är numera promarkers det enda valet. Mycket pga att det går snabbt och att färgerna går att blanda in i det oändliga samt att pennorna räcker väldigt länge. Blush går åt fortast pga att man använder den till alla motivstämplar till ansiktsfärg.Som du ser kan man använda sina ProMarkers på många sätt och få olika resultat! Häng nu med på vår utmaning och färglägg med ProMarkers du med!

***Short version in English***
Today we give you some more inspiration using our ProMarker pens. We hope you feel inspired and wants to join our challenge!

Inga kommentarer: