KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 2 december 2009

Dags för en ny månadsutmaning!

Så var det dags att presentera en ny månadsutmaning, den här gången sponsrad av Apidae/Sykompaniet! I webbutiken kan du hitta många slags dekorationer och bra-att-ha-saker för såväl den som papperspysslar som för den som syr. Apidae/Sykompaniet har sponsrat teamet med paket med band och dekorstenar/bling/rhinestones eller vad man nu vill kalla dem.

Månadens tema är Glittra på, och tolkar gör du som vanligt som du vill!

Här kommer lite inspiration från DesignTeamet;

Tootsie:

Här kommer mitt första Apidae-kort. Jag fick hem mycket mums i bruna toner, vilket jag ville och gillade. Trots det hade jag svårt att göra detta kort så det är väl inte riktigt blingit i mina ögon. Borde faktiskt inte ha problem med att slösa på med en massa bling, men det hade jag :-)
Har lånat en vacker granstämpel (clear) från en vän där jag sedan fäst en massa bruna och gulbruna bling på. Borde väl egentligen varit runda men nu var de fyrkantiga och det blev snyggt ändå :-)
Övrigt material från egna gömmor.Pingvinmamman:

Jag fick ett härligt gnistrande paket i övervägande gröna toner. Min syster älskar grodor så jag gjorde ett lycka till-kort inför hennes knäoperation. Illgrön CS och ett bmönstrat papper från DCWV Once Upon a Time Det fanns några cerisa blingstenar och jag satte två som pistiller i rosorna. Jag älskar bling så jag fortsatte blinga med skimrande band, blingstenar och rhinestones i härliga gröna toner. Det finns flera rhinestones på det gröna bandet men de syns dessvärre inte när jag fotar kortet.

 

Nita:

Jag klippte itu ett tårtpapper och satte det på mönstrade pappret, sen virade jag snygg pappersspets(som jag inkat först) runt en bit av ett annat mönstrat papper, hittade en chipboardplatta där jag använde en av ovalerna som mall och satte läckra rosa rhinestones. Knöt en liten rosett av ett band, satte i en pärlpin med en charm/smyckesdetalj i. Avslutade med att sätta 3 rosa rhinestones i 2 av hörnen. Det är inte lätt att fota bling på höst och vinter men jag hoppas det syns bra ändå!


Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

6 kommentarer:

Ica sa...

När är sista dagen???

Kif / CiF sa...

Sista dagen för att delta i månadens utmaning är alltid sista dagen i månaden. Vi missade att få med det i det här inlägget, men i inlägget från 8/12 finns det med.

Ica sa...

Här är mitt bidrag till denna tävling Kortet med snögubben Jag la mina LO i samma ...

http://ericasscrapblogg.blogspot.com/2009/12/scrappkvall.html

KRam Erica

Kif / CiF sa...

För att delta i utmaningen MÅSTE kortet läggas upp i rätt mapp i vårt galleri, som det står i instruktionerna ovan - "Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri". Det är bara till våra "vanliga" utmaningar man enbart använder sin egen blogg.

Ica sa...

Man måste ju vara medlem på erat forum ju för att ladda upp.. jag är nöjd med ss så inga fler foum för mig jag mailar istället över den..

Kif / CiF sa...

Nej, man måste inte vara registerad i vårt forum även om vi tycker det är trevligt om man är det. Däremot måste man vara registrerad i vårt galleri, och det är där man MÅSTE ladda upp sitt kort för att delta i utmaningen och ha chans att vinna priset från vår månadssponsor.