KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 13 december 2009

KOD 13 december

Lusse lelle, Lusse lelle... Nu är elva nätter kvar till jul så det är bara att sätta igång med korten så du är med och tävlar om våra fina priser! Idag är det Lucia, och vad passar väl bättre än ett Luciainspirerat kort? Idag är det Tootsie som utmanar er att göra ett julkort på temat Lucia!

Tootsie skriver: Idag är det Lucia så idag vill jag se julkort med just temat Lucia på. Det kan vara med en Lucia stämpel som jag gjort, det kan vara kort med massa ljus på (eller varför inte dekorera ett ljus med tillhörande julkort, något att ge bort), lussebullar osv.

Så här ser Tootsies kort ut:
Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: