KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 18 december 2009

KOD 18 december

Idag är det Nita som står för utmaningen, och äntligen är det dags för Nitas specialitet - formkort! Formkortet ska ha jultema, dvs format som stjärna, julgran, julkula eller liknande.

Nita berättar om sitt formkort: Jag har gjort en kyrkklocka eller vad man ska kalla det;-) Det hör ju till julen eller hur? Jag ritade klockan på fri hand och klippte ut den på dubbelvikt cardstock med vikningen uppåt. Klippte ut en likadan klocka i julpapper från October afternoon och klistrade på och klippte ut ett par rutor i röda papper och satte blomman och granen på. Gjorde swirls med stickles och dekorerade även granen med stickles. Stickles runtom hela klockan/kortbasen. Det blev väldigt blingigt och juligt tycker jag.
Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: