KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 20 december 2009

KOD 20 december

Ännu en utmaning på gång, och idag är det är DesignAnnique som utmanar er att använda era spillbitar!

DesignAnnique berättar: Vid julkortstillverkningen (och tändsticksasktillverkningen inte minst!) får man alltid en massa spill. Min utmaning är att använda detta spill på något sätt på ett kort!
Jag har tagit överblivna bitar från när jag gjorde 140 (!) små tändsticksaskar och gjorde mitt bakgrundspapper av dem. Jag skar till 12 lika stora bitar av spillet, chalkade kanterna på dem och satte dem som ett lapptäcke i bakgrunden. Även det utstansade är gjort av spillbitar.

Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: