KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 6 december 2009

KOD 6 december

En lugn och skön (?) söndag med massor av tid för pyssel får vi hoppas, för idag utmanar Petra/Peu er att lifta hennes fantastiska julkort.

Petra berättar om kortet: Jag har stämplat ängeln från Forma Hantverk med brun distressdyna. Det mönstrade papperet kommer från Maja Design och God Jul stämpeln från Inkido är embossad med vit utee.
Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Måste kolla så att jag fattat det rätt, är det så att man måste göra utmaningen varje dag eller går det bra att göra hela veckans utmaningar fram till söndagen?

Kif / CiF sa...

Utmaningarna kan göras när som helst under veckan, men de måste finnas i rätt mapp senas på söndagen den veckan för att vara med i tävlingen. Vi kommer inte stänga mapparna efteråt, utan man kan fortsätta ladda upp kort så länge man vill, men då är man inte med i tävlingen.

Vill du vara med i tävlingen om veckopriset kan du med andra ord göra hela veckans kort på söndag kväll och ladda upp dem då, även om det brukar vara bekvämare att göra det allteftersom :-)

Hoppas det blev klarare nu!