KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 15 december 2009

Vinnare i andra veckans KOD!

Så har vi klarat av andra veckan av KOD, dvs Kort i Fokus adventskalender Kort Om Dagen. Återigen har vi fått många fina bidrag att njuta av i vårt galleri, och med lottens hjälp har vi fått fram en veckovinnare bland de som deltagit i samtliga veckans utmaningar, och den här veckan är vår vinnare

Prickan! 


Vi har dessutom en utlottad vinst från Apidae/Sykompaniet som lottas ut bland alla som deltar, och den går till


Åsah!


Stort grattis från oss alla! Maila era adresser till oss på kif.sponsring@gmail.com så kommer era vinster från Apidae/Sykompaniet på posten. För er som inte vann den här omgången - det började en ny vecka igår, så det är bara att ta nya tag!

Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: