KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 7 december 2009

Vinnare i första veckans KOD!

Så har vi klarat av första veckan av KOD, dvs Kort i Fokus adventskalender Kort Om Dagen. Massor av fina kort har laddats upp i vårt galleri och vi har flera trogna deltagare - inte mindre än 4 personer har deltagit i veckans alla utmaningar! Lotten fick därför avgöra och små lappar skrevs och drogs, och vår första veckovinnare är....

Linusidah! 

Stort grattis från oss alla! Maila din adress till oss på kif.sponsring@gmail.com så kommer din vinst från Cards of Maria på posten!

För er som inte vann den här veckan - det började en ny vecka idag, så det är bara att ta nya tag! Under denna veckan som kommer blir det dessutom ett litet utlottat pris från Apidae/Sykompaniet bland alla som deltar med minst ett kort, utöver det vanliga veckopriset. Skutt iväg till pysselbordet och sätt tänderna i Pingvinmammans härliga skiss!

Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Nämen, det är ju jag! Så roligt!
& himla skoj adventskalender =)

Nita sa...

supergrattis!
kram
Nita