KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 21 december 2009

Vinnare i tredje veckans KOD!

Så har vi klarat av tredje veckan av KOD,och som vanligt finns det massor av godsaker att inspireras av i galleriet. Många av bidragen var riktigt, riktigt läckra, och det är ett nöje att gå igenom dem och räkna inför korandet av vinnaren. Den här veckan hade vi som vanligt flera stycken som gjort alla utmaningarna, och lotten fick därmed avgöra... så veckans vinnare är... 


Tussilago! Stort grattis från oss alla! Maila din adress till oss på kif.sponsring@gmail.com så kommer din vinst från Cards of Maria på posten. För er som inte vann den här veckan - det började en ny vecka idag, så det är bara att ta nya tag!Det går också bra att göra de gamla utmaningarna för att vara med och tävla om det stora priset för HELA vår KOD, deadline för deltagandet i den delen är midnatt 24 december, liksom det är för veckodelen den här gången. Så sätt igång, skapa på mellan klappar, skinka, gröt och julpyntning!

Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: