KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 14 juni 2010

Bröllopsdags!

Nu stundar det bröllopstider, och därför bjuder vi på lite bröllopsinspiration!

Pippin:
Här kommer ett bröllopskort från mig. Stämpelmotivet är från October Stamps och den fina "mattan" är en die från Spellbinders. Pingvinmamman:
Hittade ett pärlemorskimrande ljusrosa kortfordral/kuvert i hobbybutiken och dekorerade det och gjorde ett kort att stoppa i. Har maskat ihop fjärilsstämpeln, hörnstämpeln och textsstämpeln på det rosa pappret. Innerkortet av kritvit cs har chalkats runtom för att binda ihop det med kuvertet. Texten skrev jag ut med ljusgrå färg, fyllde i med embossingpenna och använde guldfärgat embossingpulver. Blommorna är en diecut från K & Co, småfjärilarna är puchies.
Har du gjort några bröllopskort? Visa oss gärna!

3 kommentarer:

Varma Koftan sa...

Fina!! Jag har oxå gjort några, var lägger jag upp dom?

H/Eve-Lina - VarmaKoftan

Kif / CiF sa...

Lägg dem gärna i din blogg och länka till den i en kommentar, så är det lätt för alla att få kika på dem. Ska bli kul att se!

Varma Koftan sa...

här kan man hitta några av dem jag har gjort plus lite annat i bröllopstemat http://varmakoftan.blogspot.com/2010_03_01_archive.html