KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 2 juni 2010

Månadens utmaning!

Så var det dags att presentera månadens utmaning, sponsrad av Pysseltagen. Månadens tema är vintage, och du hittar allt du behöver för att skapa ditt kort hos Pysseltagen! Medan du klurar på ditt eget bidrag kommer här lite inspiration:

DesignAnnique:
Vintage är för mig mycket chalkat, rivet och "slitet", spets... gammeldags helt enkelt. Så det blev mitt första kort - med rivna slitna kanter som jag färgade in, spetsen på det rivna pappret... de otroligt vackra metalldekorationerna passade temat underbart! Grattis-texten är i två lager och lite upphöjd, den ger verkligen en fin 3D-effekt. Tack så mycket Pysseltagen för att jag fick så härligt material att skapa av!


Elisabet:
Jag har fått ett underbart sponsorpaket från Pysseltagen. Det innehåll en massa fina saker och temat är vintage. Här är mitt första kort. Alla saker är från Pysseltagen, utom lite mörkbrun chalk och några gröna blad. Jag är speciellt förtjust i den fina, vita blomman.


Sindra:
Jag gjorde ett vintagekort i stafflimodell. Testade att göra kortfomen med spellbinders och jag blev riktigt nöjd med resultatet. Jag har även gjort blomsterkvisten själv. Riktigt roligt att göra :-) Rev och skrapade kanterna och på med lite Versa Color, Pinecone, runt pappren, på blommor och blad, spetsen och grattisstämpeln. En fjäril och lite bling fick avsluta det hela.


Pingvinmamman:
Här är ett kort med kartong istället för cardstock som bas. Den fina katten är stämplad på en restbit av ett papper från Wild Asparagus och bakgrunden är ett Hang Ten. Blomslingorna är stickers liksom bokstäverna.Du deltar i vår månadsutmaning genom att maila ditt kort till kortifokus@live.se senast vid midnatt 30/6. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

3 kommentarer:

Melissa sa...

These are so beautiful! Great work!

Lisa sa...

när ska månadens utmaning vara inlämnad? mvh

Kif / CiF sa...

Förlåt, det glömde vi visst få med. Ibland går det lite fort. :-) Månadens utmaning ska alltid vara inlämnad senast den sista i månaden, dvs 30/6 i det här fallet.

Det är korrigerat i inlägget så alla kan se det nu. Tack för ditt påpekande!