KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 19 oktober 2007

Färgutmaning v.42 / Colourchallenge week 42

Dags för ännu en färgutmaning och denna gång är det Helena/Pixelit som utmanar dig att använda dig av färgerna rosa, rött och blått.

Här kommer teamets alster
***
It is time for yet another colourchallenge and today it is Helena/Pixelit that challenges you to use the colours pink, red and blue.

Here comes the teams cards
----------

Här lekte jag loss ordentligt med färger,det fanns inget fel eller rätt.Och jag tycker om dessa färger var för sig,så varför inte ihop?


I played really much when making this card as far as colors goes,and there was no right or wrong. And I like theese colors individually,så why not together?
----------

Det mönstrade pappret är så sött tycker jag. Så jag valde ett riktigt gulligt stämpelmotiv också. Dekorerat med rubons, och band.


The patterned paper is so cute that I choose to ad a really cute stamp figure aswell. Decorated with rubons and ribbon.
----------

Rosa, rött och blått är en riktigt härlig kombination, och när jag hittade pappret med både röda och rosa hjärtan var det ganska lätt att få ihop kortet. Jag valde att använda en ljusblå färg, eftersom jag tycker det blir snyggare ihop med det röda och rosa.

Pink, red and blue is a really nice combination, and when I found the red and pink paper with hearts it was prestty easy to do the card. I picked a light blue color as I think it matches the pink and the red better than a darker blue.
----------
/DT Maria (Tootsie)

3 kommentarer:

Karin PG sa...

Ros och ris- men mest ros!
Jag gillar era skisser, de är väldigt inspirerande! Däremot gillar jag inte alla länkar, det vore mer inspiration på samma sida om de låg ute som bilder på er blogg. Fast jag fattar mer än väl att det gör det hela krångligare för er i hanteringen!
Sen är det litet meckigt med den engelska texten- fast det är smart att ni lägger den svenska texten över bilderna och den engelska under, så blir det inte så hattigt att läsa! Och har ni många internationella besökare, eller strävar efter det, så är det ju givet att ni ska skriva på engelska.
Som sagt- mest ros, jag gillar er blogg! Men det här är sånt jag tänkt på. Och- kan ni inte lägga ut alla era stämpelskolor och sånt ni hade på förra bloggen på den här bloggen, kanske som länkar (haha) i marginalen, alltså, länka till de gamla blogginläggen där tipsen finns, eller lägg ut dem igen här, de är så bra!

NetteR sa...

Vill säga att jag håller med Karin ovan i hennes inlägg om upplägget och så vill jag ju tala om att jag gjort denna färgutmaning med: http://netter.bloggagratis.se/2007/10/22/328143-fargutmaning/

Tette sa...

Här kommer mitt bidrag till färgutmaningen vecka 42.

http://ogonblicken.blogspot.com/2007/10/friends.html

Ha en bra dag!