KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 17 oktober 2007

Skiss v.42 / Sketch week 42

Så var det onsdag igen och dags för ännu en skissutmaning. Dagens skiss har ritats av Anna/Lilla Anna. Hoppas du gillar den. Skissen kan man vända och vrida på så att det passar en själv, men det ska synas att du blev inspirerad av just den skissen som vi visar här.
Längs med sidan till vänster hittar du information om hur du medverkar i våra utmaningar.

Vi vill ju ständigt försöka bli en bättre inspirationsblogg och nu har vi ett litet lotteri bland alla som lämnar en ris-och-ros-kommentar till oss. Läs mer längst upp i bloggen.It is wednesday again and that means another sketch. Todays sketch is made by Anna/Lilla Anna. Hope you like it. You may twist and turn the sketch to your own liking, but it has to show that it is that precise sketch that is showed here that has inspirered you.
Along the side to your left you find some information about how to participate in our challenges.

We constantly wish to improve our inspirationsblog and now we have a little lottery among those that write us a good and bad commentary. Read more about this on the top of the blog.

----------

1. Anna/Lilla Anna

Ett farsdagskort med blommor och knappar som dekorationer. Jag valde att ha med två stämpelmotiv istället för de blommor som jag ritade på skissen.

A fathers day card with flowers and buttons as embelishments. I choose two stamped figures instead of the flowers that I put on the sketch.

----------

2. Helena/Pixelit

Mitt bidrag blev ett födelsedagskort till en liten tjej som fyller 8 år. Hon gillar prinsessor, glitter och rosa, så då försökte jag tänka på det. Cuttlebugen fick vara med på en hörn, embossingdie swirls som jag är lite kär i, samt primablommor prickiga.

My contribution became a birthdaycard for a little girl who´s turning 8. She likes princesses, glitter and pink, so I tried to have that in mind. The cuttlebug was also a part of the card, embossingdie swirls, which I´m kinda in love with, and primaflowers with spots.

----------

3. Annica/DesignAnnique

Mitt kort blev ett kort med en busig snubbis på - den passade så perfekt till skissen! De små ansiktena är monterade med distanstejp ovanpå blommorna, för att få en 3D-effekt. Alla snubbisar är färglagda med glittriga torrchalks.


My card is a card with a smiling fellow on it - the stamp suited the sketch perfect! The smaller faces are mounted with 3D foam to give them a raised effekt. All smiling fellows are colored with shimmering chalks.

----------

/DT Maria (Tootsie)

6 kommentarer:

Carolina sa...

Jag tycker att er inspirationsblogg är toppen, är ofta här inne för att inspireras av skisser samt de alster ni skapat! Såå - bara ros från mig!

Jaana sa...

Jag är en hängiven kortmakare och kollar bloggen flera gånger i veckan. Hittar allt som oftast inspiration i massor ! :-) Men jag tyckte allt att det var "bättre förr",då allt var samlat på ett ställe, så att man slapp klicka hit och dit och fram och tillbaka.
Men jag lovar att fortsätta kika in
oavsett. :-)

Nina sa...

Jag har både ris och ros, börjar med ros:
Det är TOPPEN med en färgutmaning och med olika små utlottningar lite då och då. Superbra att veckans länkar samlas och att man inte längre ska mejla in sina bidrag.

Ris från mig blir att infokolumnen på vänster sida är lite väl lång, förmodligen pga att det även står på engelska. Vet att det är en del engelska besökare här så det är ju bra med en översättning, men skulle det inte gå att göra på nåt enklare vis? Så mycket text blir bara snurrigt om man frågar mig.

Annars är det bara ett jättestort megaplus från mig, tack för en superduper inspirationsblogg!!

Sandra sa...

Jag har gjort ett kort efter skissen, finns på http://smamirakel.blogg.se/1192740940_ett_nytt_kort.html

Carolina sa...

Jag har nu gjort ett kort efter skissen v 42, den finns på: http://www.carolina1979.blogg.se

Eva sa...

Ris och Ros utdelning!
Ris: Snurrigt med engelskan och svenskan varvat...helst skulle det vara på varsin sida, men förstår om det skulle innebära ännu mer jobb, dock tycker jag det är jobbigt att läsa som det är nu!

Ros: Roliga/snygga skisser och kul med småtävlingar mellan varven..som denna!!