KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 14 oktober 2007

Veckans länkar / The Links of the Week

Vi vill ju ständigt försöka bli en bättre inspirationsblogg och snart går vi in på vår tredje vecka med vårt nya upplägg. Nu vill vi gärna ha både ris och ros från dig som läser vår blogg. Därför kommer vi att under veckan som kommer, att lotta ut ett litet hemligt pris sponsrat av AnnicaApidae - Sykompaniet, bland alla er som lämnar en ris & ros-kommentar.

Men nu är det dags att visa veckans länkar.
***
We constantly wish to improve our inspirationsblog and soon we will hit our third week with our new look. Now we wish to hear from you that follows our blog, what you think is good, what could be better and so on. Due to that we will have a little lottery during the week among those of you that give us good & bad-commentary. Our sponsor is Annica at Apidae - Sykompaniet.

But now it is time to show the links of the week.
----------
Skiss v.40 / Sketch week 40

Tesa http://tesasscrap.blogspot.com/2007/10/mste-alla-fylla-samtidigt.html
***
Färgutmaning v.40 / Colourchallenge week 40

Cathy StClair http://cathystclair.blogspot.com/2007/10/hope-its-not-too-late.html
***
Färgutmaning v.41 / Colourchallenge week 41

Annika http://catmoon.blogspot.com/2007/10/kort.html

/Maria (Tootsie)

3 kommentarer:

Annika sa...

Jag tycker det är ett bra upplägg på bloggen. Det enda jag kan säga var väl att det tog ett tag för mig att hitta vart och när det var dags för inskick för de nya utmaningarna. Men det beror nog mer på mig, att jag inte orkade läsa ordentligt. Det blir ju rätt mycket när det är skrivet på engelska också. Men det är ju en positiv sak i sig, att få se grejor från andra länder också.

Annika

Karin G sa...

Hej!

Med all respekt för allt jobb som det är med en sådan här blogg- men jag tycker det är tråkigare att titta på länkar än på infogade bilder. Det var både roligare och lättare för mig att hitta inspiration från nya kort när ni hade med bilder på dem istället för länkar. Men som sagt, jag förstår att det tar för mycket tid! Sen är det där med engelskan både bra och dåligt- det är mer svårläst, men jag förstår absolut att ni vill ha mer internationella läsare! När ni har era egna kort med förklaringar till, så kanske ni kan lägga den svenska texten först, sedan bilden och så den engelska texten under, så blir det ev. lättare att hänga med. Bara ett förslag, men jag gillar bättre att komma med en idé än att bara "småkritisera!". På det stora hela: Jag gillar er sida, både den här nya och den gamla, det finns massor med inspiration och bra tips och idéer. Era stämpelskolor som ni hade på den gamla sidan är något jag sparat och tittar på när jag behöver tips!

Linda sa...

Jag gillar bloggen. Särskilt idag när jag blivit cardjacked. ;)

Det enda jag tycker är jobbigt är engelskan, jag tycker det blir rörigt. Om ni får mycket internationella läsare så förstår jag verkligen att ni vill ha med engelskan, men man kanske kan ha den i betydligt mindre stil och lite grått?