KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 23 januari 2008

Skiss v.4

Så var det dags för onsdagens skissutmaning som denna vecka har ritats av Maria/Tootsie.
Ditt/dina bidrag laddar du upp i vårt galleri under Skissutmaningar > vecka 4.

***
This is this weeks sketch made by Maria/Tootsie.
You upload your card/cards in our gallery under "Skissutmaningar" > "vecka 4".
***

Skissen;



Teamets alster;

1. Tootsie

Detta kort blev jag mycket mycket nöjd med, vilket händer sällan faktiskt. Nöjd blir jag, men inte så här nöjd. Den blev precis så som jag ville ha den. Jag har blandat tre olika stämpelmärken.



2. Nita

Jag kände att den här sketchen passade perfekt för ett kort till min yngsta systerdotter som precis blivit storasyster. Jag "softade" den lite genom att göra stämpelmotivet ovalt. Stämpelmotivet är färglagt med promarkerpennor, min nya passion i livet;-)



3. NetteR

Den här satt hårt inne. Kanske för att jag gjort en del kort som haft ungefär samma upplägg bara för ett tag sedan. Nåväl, till sist lossnade det någorlunda i alla fall trots att det inte blev som jag tänkt.



4. Twister

Jag har nog följt skissen rätt så noggrant och det blev ett "valentinkort" eller liknande... Använde mig av färdiga dekorationer från K&Company det är något jag inte gör så ofta men detta är som ett kärleksbrev och det blev inte så tokigt. Jag gillar att prova nya saker. ett fint litet spetsband och brads mm ....



5. Pingvinmamman

Detta var en riktig utmaning för mig. Till slut fastnade jag för de raka linjerna som bildade en ram runt stämpelmotivet. Har valt att bara lägga en ram på baspappret och inte ha ett extra papper som bakgrund till den stämplade filuren.







3 kommentarer:

Biggan sa...

En annorlunda och spännande skiss! Fina kort har ni skapat också! Blev så inspirerad...men hittar ingen mapp..fel veckonummer eller är jag blind..?

Biggan

Kif / CiF sa...

Nej det är nog bara jag som tappat huvudet igen och glömt lägga till en mapp =0)
Fixar det på stört =0)

/Maria

Kif / CiF sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.