KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 30 januari 2008

Skiss v.5

Vi tycker det är jättekul att så många av er vill vara med och skapa med oss och vi kommer inom kort kunna presentera ännu en förmån för alla er som laddar upp ett bidrag i vårt galleri, gjort utifrån våra utmaningar. Missa inte det.

Men nu är det dags för veckans skiss som har ritats av Emelie/fruSolli. Inspireras av hela eller bara bitar av skissen, det ska dock synas att det är utifrån denna skiss din inspiration kommer ifrån. Ditt bidrag laddar du upp som vanligt i vårt galleri.

***
Follow this sketch and upload your work in our gallery.
***



Här kommer teamets alster:

1. fruSolli

Jag var så busig så jag valde att göra en tolkning på min egen skiss.



2. NetteR

En skojig skiss och jag valde att följa formatet på skissen istället för att köra med det jag gör vanligast 15*15kort. Försökte att få ett vintage inspirerat kort och visst är hon för söt den buttra flickan!



3. Tootsie

Jag är verkligen inte nöjd med mitt kort. Jag ville göra ett annat format än vad jag brukar göra och det var så svårt. Jag kunde inte hitta ett bra stämpelmotiv så då satsade jag på stjärnorna som fanns i skissen och... ja, så här blev kortet.



4. Nita

Jag gjorde ett enkelt kort till alla hjärtans-dag. Lite annorlunda format på kort än jag vanligtvis gör. Jag använde mest bara rött o vitt på detta kort för att göra det så enkelt som möjligt. Istället för stämpelmotiv så satte jag dit en lite slarvigt klippt ruta med text inuti på ännu en ruta. Hjärtanen är utskurna med min shapecutter plus. Ett rött band nertill och inkade röda kanter så skriker det kärlek om kortet i all sin enkelhet;-)



5. Rimna

Jag valde att vrida skissen ett halvt varv, och att använda hjärtan som dekorationer. Ville göra ett enkelt alla hjärtans dag kort, och tycker jag lyckats ganska bra!




6. Pixelit

Jag valde att ta hjärtan istället för stjärnor och placera ut dom,men i gengäld så tog jag ett filtband med stjärnor istället. Banden bakom hjärtana tycker jag bryter av alldeles lagom. Sen är ju pirattemat min favvo och denne pirat är så söt så man nästan dör.



7. Twister

När jag såg skissen visste jag hur jag ville göra men, fick ändra mig lite.. vände på skissen.. jag använde mig av chipboard blommor, lite band och på tagsen står det "kram". använde inget annat papper än cardstocken "som ska vara grå"




1 kommentar:

Biggan sa...

Tack för en fin skiss Emelie! Har gjort ett försök!

Biggan