KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 18 februari 2008

CardJacked v.8

Den 19-20 april anordnar Kort i Fokus en CyberCrop - en virituell pysselträff. Inför detta undrar vi nu om vi ska ha ett forum enbart för våra CyberCrops eller om Kort i Fokus ska ta språnget in i forumvärlden helt och hållet. Hjälp oss med denna kniviga fråga och svara på vår enkät här i den vänstra blogkolumnen.
----------
Men nu är det dags för veckans Cardjacked som har valts ut av Anna Maria/Rimna med motiveringen:

Hon var en av de första som jag blev inspirerad av när jag började med kortmakeriet. Hennes stil känns igen på att korten alltid är välarbetade och färgmässigt samstämda.

Veckans CardJacked

är

*trumvirvel*

HelenaK!

Grattis, grattis!

Och här är det kort av HelenaK som vi har liftat. Och nu är det din tur att inspireras av detta vackra kort. Ditt/dina bidrag laddar du som vanligt upp i vårt galleri. mer info om våra utmaningar och om hur du deltar hittar du på vår hemsida.

***
This card is made by HelenaK from Sweden, this weeks CardJacked. If this card inspires you, upload your card/cards in our gallery. No last date, more info at our webpage.



Här kommer teamets alster:

1. Rimna

Jag valde att följa upplägget, men istället för stjärnor som dekorationer så har jag stämplat och klippt ut jordgubbar.



2. Tootsie

HelenaK´s kort var - nej, ÄR - så vackert gjort. Och det är verkligen inte lätt att CardJacka ett sådant snyggt och välarbetat kort. Men jag har gjort mitt bästa och ändå bibehålla en touch av min stil samtidigt.



3. NetteR

Hade supersvårt att fixa denna utmaningen. Gillar förlagan så mycket så det var blankt i huvudet. Så fann jag kortstommen som var torrembossad med som små stjärnor. Efter det stjärnbandet och då valde jag att göra ett väldigt enkelt tackkort.



4. Nita

Jag gillade verkligen originalkortet och hade därför svårt att komma på "min" egna version Men som de säger i triss-reklamen "plötsligt så händer det";-). Jag valde att göra ett stjärnkort och inkade kanterna och klippte ut en bit stjärnpapper och limmade i mitten på stjärnan, stansade ut stjärnor i stjärnpapper med min qk-tång och inkade kanterna på dessa oxå.



5. Pingvinmamman

Jag såg kortet och såg en blomranka framför mig. Så såhär blev min tolkning. Själva bladslingan är sydd på symaskin.



6. Twister

oj vad jag funderade fram och tillbaka hur jag skulle göra, tillslut bestämde jag mig för att använda hjärtan i olika storlekar. bakrunden kunde jag inte låta bli att använda lite mönstrat papper. sen tog jag en tunn ståltråd och virade lite...



7. DesignAnnique

Jag inspirerades framför allt av stjärnorna och direkt när jag såg kortet visste jag vilket band jag tänkte använda. Bakom bandet har jag en bit mjukt guldfärgad cardstock som lyser igenom på stjärnorna. Ett enkelt tackkort att ge en stjärna i ens liv!


1 kommentar:

Anita sa...

That was a very fun card to make! Here's mine:

http://www.wowprincess.com/anita/?p=147