KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 20 februari 2008

Skiss v.8

Dags för veckans skissutmaning. Dagens skiss är ritat av Benita/Nita. Du får vända och vrida på skissen precis som du vill, men det ska synas att ditt/dina kort gjorts utifrån denna skiss. Och som vanligt laddar du upp ditt/dina kort i vårt galleri.
***
Todays sketch is made by Benita/Nita. You may twist and turn the sketch at your liking as long as one can tell you made your card/cards based on this sketch. As usual you upload your card/cards in our gallery.
If you need more information about our challenges etc, look at our webpage.
***
Skissen:


Teamets alster:

1. Nita

Filuren kom äntligen till användning av detta kort och så stämplade jag blommorna så det liknar en girland. Piffade upp kortet med lite bling o blommor som går ton i ton med stämpelmotiv och bakgrundspapper.2. NetteR

Superskojig skiss. Den här kommer jag absolut att använda mig av fler gånger i framtiden!3. Pixelit

Inte så likt,nästan spegelvänt kortet jämfört med skissen,men såhär blev den iallafall.4. Lilla Anna

Jag har vänt på skissen ett kvarts varv och samman fogat de två rektanglarna till ett stämpelmotiv med text. Kaninen är maskad bakom texten. Jag har dekorerat med blommor, knappar och glittriga rubons. Och, jo det är faktisk påsk snart.5. Twister

Blev inspirerad av skissens alla möjligheter, kommer nog att använda många gånger. Istället för text använde jag mig av en stor tygblomma.
Påminnelse 1:

Du har väl inte missat att vi denna månad är sponsrade av Hobbyhuset? Vi har redan fått in många fina kort i galleriet utifrån Cia´s skiss, men vi vill gärna se många fler. Här hittar du mer info om Månadsutmaningen.
***
Read more about our Challenge of the Month here.

Påminnelse 2:

Vi har just nu en enkätfråga i den vänstra kolumnen. Hur ställer du dig till ett nytt forum? Svara genom att välja det alternativ som du önskar och lämna oss sedan en kommentar någonstans i bloggen med orden "Nu har jag röstat", så är du med i en RAK utlottning från Cards of Maria.

9 kommentarer:

Flisa73 sa...

Nu har jag röstat!
/Anna

Carolina sa...

Nu har jag röstat

Anonym sa...

Nu har jag okså röstat
annskog@spray.se

Sussig sa...

"Nu har jag röstat"

Pippin sa...

Nu har jag också röstat.

Dilorf sa...

Även jag har röstat.. :D

JAg har inte gjort så mkt alls på ett tag, men jag hoppas få tid i helgen..

LisaMattias sa...

Nu har jag röstat!

Kram från Lisa

Fina-Nina sa...

Nu har jag röstat

Hanne sa...

Nu har jag röstat!