KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 22 februari 2008

Färg v.8

Dags för veckans sista utmaning - Färgutmaningen - och idag är det Anna Maria/Rimna som utmanar oss att göra kort i pastellfärger. Och till hjälp har vi en bild. Som vanligt laddar du upp ditt/dina kort i vårt galleri.
***
Today DT-member Rimna is challenging you to do a card in pastelcolours. And to guid you we have a picture of a pastelflower. As usual you upload your cards/cards in our gallery.1. Rimna

Pastellfärger är för mig sommar... Valde därför en stämpel med sommarkänsla. Pastell kan ibland enligt min mening bli lite för sockersött, så jag har använt vitt och svart för att balensera upp det.2. Nita

Jag färglade filurerna med promarkerpennor pastel pink och pastel blue, skar ut ett pastellrosa hjärta med min shapecutter plus, duttade sen med pastel pink stämpeldyna(cateye). Bakgrundspappret är flammigt i pastellrosa och pastellblå. Avslutade med att sätta virkade blommor på kortet.3. NetteR

Pastellfärger är roliga att jobba med. Här blev det ett grattiskort till en liten tjej i pastellrosa och pastellgröna nyanser, blomsterpistillerna är pastellgula.4. Pingvinmamman

Pasteller är härliga och kommer i så många toner. Känns sommar för mig så ett litet sommarkort fick det bli.5. Kada

Jag blir glad av ljusa färger, så jag gjorde ett kram-kort med vårkänslor. några riktigt ljusa papper hade jag inte, men blev pastell blev det ändå:Påminnelse 1:

På söndag är det sista dagen att vara med i vår Månadsutmaning som denna månad sponsras av Hobbyhuset. Läs mer om månadsutmaningen här.
***
Now on sunday, is the last day to participate in our Challenge of the Month that is sponsored by Hobbyhuset. Read more about the challenge here.

Påminnelse 2:

Glöm inte att rösta i vår enkät som du hittar längst upp i vänstra kolumnen. Hitills är det 54% för ett nytt forum, 10% för enbart ett CyberCrop-forum, 3% för nej till ett forum och 2% som röstat "Vet inte". Vill du röra om i procentsatsen, rösta nu! Den som sedan även skriver kommentaren "Nu har jag röstat" någonstans i bloggen är med i en RAK-utlottning av Cards of Maria.

3 kommentarer:

Anki sa...

Jag har röstat!
Vad fint det var med pastelliga kort, som ni gjort. Vårigt, liksom!

Jessica sa...

Jag har röstat. Här var ju en massa spännande att läsa om.

Anonym sa...

Nu har jag röstat! Älskar den här bloggen!
Sanna/samali