KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 6 februari 2008

Skiss v.6

Så var det dags för veckans skiss som den här gången är ritad av Anna/Lilla Anna. Du får vrida och vända på skissen precis som du vill, men det ska synas att det är den här skissen ditt kort är gjort utifrån. Ditt/dina bidrag laddar du upp i vårt galleri.
***
Get inspired by this sketch made by Anna/Lilla Anna. You can twist and turn the sketch at your liking, as long as one can see it is this sketch that inspired you. You can upload your card/cards in our gallery.
***
Skissen



Teamet:

1. Lilla Anna

Jag har dels använt band och en die cut till de sneda linjerna. "Frimärket" är också en die cut som matchar de mönstrade papprena. Jag har lagt till blommor, blad och bling i en visuell triangel utöver det som var i skissen.



2. Nita

Med denna skissen ville jag göra ett grattiskort till ena svågern. Istället för pappersremsor eller band så skar jag i kortbasen. Blått är svågerns favorit så det var ju självskrivet;-)



3. NetteR

Diggar Katja design- stämplarna jag har så för denna skiss valde jag stämpeln först. Sedan valde jag papper som hade stjärnor eftersom tjejen hade en stjärna vid glasögonen. Kortet blev svårt att scanna för att få fram de rätta färgerna och blinget på alla stjärnorna. Nöjd blev jag i verkligeheten, ett tufft kort för en tuff tjej



4. Pixelit

Jag inspirerades av raka linjer ,och jag såg genast framför mig vad jag ville göra. Band är något jag vill bli bättre på att använda,så detta var perfekt. Jag älskar dessutom hjärtan och bling,så detta kort domineras av det.



5. Rimna

Har följt skissen, med några få undantag. En tag bakom motivet som bryter av lite plus en knapp för att det är jag ;)



6. Kada

Min tolking blev ett filtband istället för raka streck; jag tyckte det passade bättre till hjärtat och de utstansade bokstäverna.








2 kommentarer:

Karin sa...

Finfina kort! När är sista dagen för veckoutmaningen? Får vem som helst vara med?

Biggan sa...

Tack för en jättefin skiss! Verkligen användbar!

Biggan