KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 2 mars 2008

Söndagsnytt

Så var det dags att presentera de två vinnarna i Februaris Månadsutmaning som sponsrades utav Hobbyhuset. När vi har röstat har vi kört med Melodifestivals poäng - 12, 10, 8 osv. Och denna omgång var otroligt jämnt, det skiljer bara två poäng mellan ettan och tvåan.

På första plats kom Unni med detta vackra kort.Och på andra plats kom Erika med detta läckra kort.Ett stort grattis till er båda. Maila oss era adresser på info@kortifokus.se. Vi vill också tacka Cia på Hobbyhuset för att hon ville vara med och sponsra vår månadsutmaning.
Imorgon presenterar vi nästa Månadsutmaning, missa inte det.

***

Our winners in our February Challenge of the Month became Unni (from Norway) and Erika (from Sweden). Unnis card is the first presented here in the blog.
Tomorrow we will present our next Challenge of the Month. Don´t miss it.

4 kommentarer:

Jen sa...

Värdiga vinnare, bra röstat! Grattis till er som vann!

NetteR sa...

Säger tack till alal som ville vara med. Ni är så himla duktiga allihopa och det är oerhört skoj att få ta del av era alster!
Och grattis till vinnarna

Nita sa...

Jag vill oxå säga tack till er som skickat in era underbara alster, jätteroligt är det att få bli inspirerad av Er. Så fortsätt skicka in;)
Ja just det, Grattis till vinnarna!

Sofia sa...

Grattis tjejer