KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 23 maj 2008

Fredag v.21 - Egen Dekoration

*** English version at the bottom of this publication! ***

Veckans sista utmaning är att göra ett kort där du har gjort en egen dekoration! Det kan vara något broderar, en blomma av pappaer du lagt ihop, forma något av tunn ståltrå... ja, möjligheterna är endast begränsad av ens egen fantasi.

Som vanligt laddar du upp ditt kort i vårt galleri.

Här kommer teamets inspirationsalster:

1. Sayurii

Här är mitt kort med egengjord dekoration. Jag har broderat texten med korsstygn på detta kort och det kändes kul att föra in en annan typ av pyssel i kombination med kortmakeriet.2. Nita

Jag färglade stämpelmotivet med promarkers och satte det på ett mönstrat papper med 3d-kuddar för att få det att poppa upp lite grann. Stansade ut fjärilsspröt med min qk-tång och satte under stämpelmotivet med hjälp av gluedots. Orange sidenband under motiv och papper. Ritade sömmar runt band och mönstrade pappret. Ritade 4 cirklar i olika storlekar. Skrynklade till cirklarna lite och drog med orangefärgad stämpeldyna på alla 4. satte en orangefärgad brad i mitten och gjorde "blad" av grönt ricrac band.
3. Marja

Så blev det ett vinter/julkort. Jag valde att göra enkla silvriga blommor med glaspärlor. Tyckte det blev så krispigt och vitt och helgen med sitt snö fall fick inspirera. Själva kortet är ju väldigt enkel i sin utformning. Det här var kul det måste vi göra om!!

4. Pixelit

Detta var svårt tycker jag. Blidde en blomma till slut,inspirerad av våren som kommit och gått

5. Twister

Har gjort en blomma av rivna papper, en stor brads, snöre och en bandrosett som blad...
***
(in english)
This weeks last challenge is to make a card where one of the decorations are handmade by you. You can use what you want, make what you want as long as it is handmade by you.
As usual you upload your card/cards in our gallery.

Inga kommentarer: