KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 3 augusti 2008

Månadens Företag: Apidae - Sykompaniet

*** English version at the bottom of this publication! ***

En månadsutmaning avslutad, en annan tar vid. Augustis månadsutmaning sponsras av Apidae - Sykompaniet.

Temat på kortbidragen är GRATTIS, då de två delägarna fyller år i augusti. Vi vill också att det är band i någon form med på kortet någonstans, var och hur är valfritt. Som vanligt är det ett bidrag per person som gäller i våra månadsutmaningar och du laddar upp ditt bidrag i vårt galleri.

Apidae har sponsrat tre ur Design Teamet med varsitt paket.

1. Babbalalla

Detta kort gjorde jag med inspiration från guldbandet som kändes lite ”exklusivt” . Allt förutom stämplen medföljde i paketet. Däribland lite guldpapper, så det fick bli ett ”guldkort”. Tycker om enkelheten i kortet, raka linjer (försökte i alla fall med det…) Stämpeltexten är även den guldfärgad!2. Ullis

På detta kort fick de klara härliga färgerna i blommpappret styra. Ville göra ett glatt grattiskort och då fick det bli ett Hurra med thickers som jag lagt på ett lager med orange glitterlim på. Runt det blommiga pappret står det "Hipp hipp hurra på din födelsedag". Den söta gröna blomspetsen passade perfekt till pappret och även här la jag till de söta blommorna och pärlorna.


3. Jojjo
Mitt kort blev ganska enkelt. Jag har använt mig av vit cardstock och sedan en bit av det blommönstrade pappret, jag satte texten Grattis längst ner och sedan gjorde jag en fjäril av det gröna mullberry pappret. För att hålla ihop fjärilen har jag virat lite av det grön/vita snöret runt och gjort en knut.
***
(in english)
August Challenge of the Month is sponsored by Apidae - Sykompaniet and the challenge is to make a Congratulations-card and somewhere on the card we like to see ribbons in any form you choose.
As usual it is one card per person and you upload your card in our gallery.

1 kommentar:

Sandra sa...

Sådär, nu har jag lagt upp ett kort till månadsutmaningen! Bra att bli påmind om de där banden som jag sällan plockar fram!