KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 2 oktober 2008

Mini-Crop inne på Forumet i helgen

Nu på lördag är det World Card Maker Day - Världskortmakardagen snabbt översatt på svenska - och det tänkte Kort i Fokus i samarbete med Cards of Maria fira med en mini-crop inne på forumet.

Det är Maria på Cards of Maria som står för vinsterna och tävlingarna i mini-cropen och även om vi inte är de enda som anordnar crops i helgen hoppas vi på att ni både kan och vill vara med och fira WCM-day med oss på KiF/CofM.

Tävlingarna kommer upp i forumet redan imorgon fredag och pågår till och med 23:59 på måndag kväll/natt.

/KiF & CofM

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Ååååh! DET skulle varit såååå skoj!!! Men... vi åker till huset i Hälsingland imorgon på dagen och kommer inte tillbaka förrän på söndag... och då hinner jag antagligen inte med nåt innan deadline. Jämrans!!!
Men så är det, ibland stämmer det inte, bara.

Ha så jättejättekul, alla ni andra!!!

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Va kul!
Jag ska till Kortstugan och handla lite på lördag, men jag ska nog hinna med ett kort eller två också. UTMANA MEJ!! Det är ju bara 13 mil enkel resväg, så jag hinner nog... haha!

Anonym sa...

Nu har vi utökat tiden lite. Nu har ni fram till och med måndag natt 23:59 på er. Och vi tänkte ladda upp tävlingarna redan nu inne i forumet så kila in och se.

/Maria