KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 3 oktober 2008

v.40 bukettkort - minikort!

Denna veckas fredagsutmaning är att göra ett minikort! Ett kort som man brukar ha i buketter eller på paket! Skapa fritt! Vi vill gärna se era alster i vårt galleri!


*** English version at the bottom of this publication! ***


Här kommer lite alster att inspireras av från vårt DT-Team.


1. Wih

Det blev ett litet tackkort i blomkortsformat från mig. Valde att inte arbeta med stämplar på det här kortet utan hade istället så fina monogrambokstäver i chipboard ifrån Prima som passade bra till mönsterpapperen från Graphic 45.
2. AnnaJulie

Jag valde att göra kortet som en tag och ganska enkelt eftersom blomkort brukar vara ganska "rena". Motivet är stämplat med distress och embossat med clearpulver. Taggen är distressad.3.Twister

Det blev ett enkelt litet kort! jag tog helt enkelt en spillbit av lite hårdare mönsterpapper klippte ut en cirkel och satte dit en lite hängel bakom. jag har dekorerat lite och skrivit på insidan oxå. grattis texten sitter på didstanskuddar. roligt att använda spillbitar och en stämpel som inte blev riktigt stämplad på fötterna hehe...


4. FruSolli

använde foamstamp den här gången istället för de vanliga stämplarna*** English version ! ***

Today the challange is to make a small card like the ones you put on a gift or on the flowerbouqett! We like to se your card in the galleri!

Inga kommentarer: