KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 31 oktober 2008

v44 fredag Altra ett "köpekort"

Fredagens utmaning består av att du ska altra ett "köpekort" du får använda ett helt eller ta delar av det! Fantasin sätter inga gränser. Välkommen att ladda upp ditt resultat i vårt galleri.

*** English version at the bottom of this publication! ***
Här kommer lite att inspireras av från DT-teamet!
1. Twister
jag tog ett julkort som jag för några år sedan köpte och som blivit liggande... jag altrade hela kortet genom att sättta på lite QK julstjärnor ett band lite brads och en tag med godjul på.. kul och annorlunda att altra ett "köpekort" hehe2. Wildärtan
Hittade ett litet "Krya på dig-kort" i gömmorna som jag även tyckte var lämpligt stor att använda.Bakgrundspapperet går i beigea toner, så jag satsade på bruna grunddekorationer. Har använt ett brunt band band och ett halvt journalingcard från making memories. Blommorna är från Prima och de har blivit kopparmistade. Den bruna blomman har turkosa duttar på sig, vilka jag även använde till 2 av kanterna. Och så använde jag liiite röd punchinella och så bling från Kaiser till mitten av blommorna. Kanterna på papperen är skrapade och chalkade. En av de röda blommorna är det som stänger till kortet.

3. FruSolli
jag var så pass busig att jag klippte ur ett motiv från ett kort då jag fylde år. jag kände mig i alla fall busig då jag klippte.
*** English version ***
The challange this friday is to altered a "a card that you have bougth, allready made"! You can use the hole card or just a pice from it. The imagination have no limits. (sorry if i spelled it wrong hihi) You are welcom to upload your creations in the gallery.

1 kommentar:

Anki sa...

Vilken otroligt bra idé. Tack för den!