KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 31 december 2008

Alster från Cybercropen del 2

Nyårsafton och snart ett nytt år... vi vinkar hej då till 2008 och välkomnar 2009, nyfikna på vad det kan bära med sig. Jag hoppas på mycket inspiration och många skapade kort för oss alla!

Som lite avslut på 2008 och inspiration inför 2009 bjuder vi nu på ett urval av kort med nyårstema från vår CyberCrop. Håll tillgodo!Man behöver inte ha stämplar för att skapa ett vackert kort, det visar Jeja med det här rejält glittriga nyårskortet.Ett riktigt ljuvligt glittrigt kort från Wendy, även det utan stämplar men med massor av glitter.Ett vackert nyårskort från Essmo, med riktigt härligt mycket glitter det med.Ett härligt glittrande flaskkort från Astra.Elisabet har gjort ett ljuvligt flaskkort med små söta fåglar på.Och sist ut i det här gallerivalet är Petra/peus fina flaskkort.

Ha ett riktigt härligt nyår!

Inga kommentarer: