KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 30 december 2008

Sista chansen - månadsutmaningen för december!

Du minns väl för allt i världen vår läckra skissutmaning nu under december? Än finns tid att skapa ett kort och ha chans att vinna ett av två priser från Stämpelgården, en chans för bra för att missas!

Som sista-minuten-inspiration kommer nu några kort från DesignTeamet!

1. NetteR (som sponsrats med den härliga ren-stämpeln från Stämpelgården)

Kort nummero fyra med renen komma här. Ett icke-julkort den här gången!2. Pingvinmamman

Jag älskar den här skidåkaren. Lite snöstjärnor på mönsterpappret och stämplade dito så är temat givet. Färglagd med zigpennor och zig brushables.3. Pippin

Har följt skissen ganska väl. Torrembossat bakgrunden med Fiskars strukturplatta. Motivet är från en barnkammartapet. Biljett jag gjort själv. Prickigt organzaband och små blommor i överkanten med emaljerade brads.4. Wildärtan

Under stämpelmotivet så har jag följt skissen mycket väl, men det syns ju inte. Hur som helst så har jag använt en house mousestämpel, Primablommor som har stickles på sig och så en brun rubon i ena hörnet. Det blå mönstrade papperet har jag stansat hål i med silent settern, rätt så oregelbundet.Hur inspireras DU av skissen? Ladda upp ditt bidrag i vårt galleri så alla får njuta av ditt vackra kort. Kom ihåg - det finns inte mindre än TVÅ priser att kamma hem så det är dubbel så stor chans att vinna den här gången!

Som vanligt under månadsutmaningarna får du endast bidra med ett kort och det får inte vara med i någon annan tävling. Sista dag att ladda upp ditt bidrag är onsdag den 31/12.

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Finfina kort har ni gjort! Och JAG, jag har faktiskt laddat upp ett bidrag i galleriet, så nu sitter jag här och hoppas, hoppas på tur!

Anonym sa...

Är idag sista dagen att ladda upp?
mia

DesignAnnique sa...

Som det står i inlägget så har man på sig till onsdag 31/12 att ladda upp, dvs ända fram till tolvslaget på nyårsafton! Så skapa på, ni som inte är på nyårsfester, än finns lite tid att ladda upp sitt bidrag! :)