KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 25 januari 2009

Läsarnas bidrag från v.3

*** English version at the bottom of this publication! ***

Det har börjat titta in lite bidrag till våra blogg- och forumutmaningar i galleriet och det tycker vi är kul. Men vi vill gärna se fler bidrag, läs mer om Kort i Fokus och om hur du deltar i våra utmaningar här.
Det är mycket som är nytt hos Kort i Fokus för i år och en av dessa nyheter är att vi kommer visa upp ett urval av våra läsares alster här i bloggen. Då det inte var så många som deltog i v.3´s blogg- & forumutmaningar så var vårt urval inte så svårt denna gången :)

Först ut är vår bloggutmaning för v.3 som gick ut på att göra ett Shakerkort.

EvaJ har gjort detta underbart vackra shakerkort:

Har använt Magnolia blad, plus att jag gjorde egna och dekorerade kanten på cirkeln, några vita blommor och ett band. Jag fyllde i mini glaspärlor mellan plasten. Tyckte det var svårt att göra detta kort som är det första shakerkortet som jag gjort.Detta vackra kort är skapat av Tussilago:

Grattiskort med blomma utskuren med CraftRobo.Aviga Ellen har gjort två läckra och underbart fantasifulla shakerkort:

Jag gjorde en tuggummiautomat på mitt kort och fyllde den med småpärlor som ska likna tuggummin.Jag gjorde ett till Shaker-kort. Den här gången använde jag delar av en medicinkarta och gjorde skakiga mittendelar till två blommor.Nästfäljande kort är skapade utifrån vår forumutmaning v.3 som gick ut på att skapa ett eller flera kort med minst 3 stämplar på.

Detta kort har Aviga Ellen gjort:

Ett kort till en vän som väntar barn. Stämplarna jag har använt är fjäril plus grodd (tror att båda är från Erikas Stämplar) samt biljett från Tingtura.Detta kort är skapat av Tussilago:

Jag har använt 3 stämplar från Penny Black Hugs!***
(in english)
These cards are the work from our contester for week 3´s blog- & forum challenges. The four on the top are all made for our blog challenge - to make a shakercard. The other two are made for our forum challenge - to make a card with at least 3 stamps.

2 kommentarer:

Tussilago sa...

Hej!
forum-utmaningen v. 3 är väl inte slut än??? Var det inte till den 28??

Kif / CiF sa...

Det stämmer, den är inte slut ännu, jag valde dock att visa de två som hade kommit in vid tillfället för denna publicering.

/Maria