KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 26 mars 2009

Bloggutmaning v 13

På grund av teknikens under (?) har vi inte fått upp utmaningen i bloggen förrän idag - men istället är det massor av underbara kort att inspireras av! Veckans bloggutmaning är PÅSK, den högtid som närmar sig med stormsteg. Vad är påsk just för dig? Fri tolkning gäller så passa på att frossa i färger, mönster, harar, häxor, ägg och allt du vill!

1. Petra/peu

Jag har gjort ett ganska färgglatt påskkort i grönt och rosa. Det underbara papperet är embossat och kommer från "Craft n Craftin". Det glittrar faktiskt lite och är bara så läckert. Stämpeln med den lilla kanin är från Penny Black och den har jag färglagt med distresser. Textstämpeln och bastsnöre kommer från Prickiform. Övrigt material är blommor, brads, öljetter och cardstock i grönt och rosa.2. Pixelit

Jag använde en gammal stämpel och papperet är ifrån Prima tror jag.
Jag valde att göra det lite annorlunda än jag brukar med vikning i mitten och små fyrkanter med det mönstrade papperet. Vita brads för att rama in bilden ännu mer, samt glitterstickles på vingar, hårband och ägget.3.

Jag har skurit en remsa av bazzillbling och klippt ut ägg på frihand i prickig bazzill. Ena ägget sattes på 3d-kuddar och fick lite floss kring sig. Texten är stickers från Doodlebug. Snabbt, enkelt och snyggt!4. Tootsie

Stämpel från Bildmålarna.5. Ingelapling

Gul cardstock, mönstrat papper från DCWV, häxanstämpeln kommer från Whipper Snapper och är ju bara sååå häftig. Sen är det lite blommor från Prima och små rosor, bling, och halvpärlor. Kortet ska skickas till USA!6. Elisabet

Här har jag gjort ett påskkort med en kanin från Tiimari, underbart mönstrat papper köpt på Pappersvinden, silverpunchinella och gult band från Dollarstore.
Rosen har jag gjort själv, och dekorerat med lite glitterlim.7. DesignAnnique

Jag har gjort ett färgglatt påskkort, jag ville ha riktigt sprakande vårkänslor! Fjädrarna är färglagda med ProMarkers och har fått ett lager 3D-lack på sig.koden/nyckelordet KiFv13B (Du har till den 7 april på dig)

Glöm inte att kila tillbaka in hit efter att du laddat upp ditt/dina kort i galleriet och lämna en direktlänk till ditt kort med hjälp av denna koden:


(klicka på bilden så ser du den bättre...)

2 kommentarer:

Tussilago sa...

Det finns inget album i galleriet för v.13 blogg-utmaning.

DesignAnnique sa...

Vi ber om ursäkt - det är fixat nu!

/DesignAnnique
Kort i Fokus