KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 9 mars 2009

Bloggutmaning vecka 11

***English translation at the end of this publication!***


Dags för ny bloggutmaning och den här gången vill vi utmana er att göra vår/pastellkort. Som extra inspiration kommer här designteamets jättehärliga kort


1. Nita

Jag använde den söta äggdraken från Cards of Maria, jag tycker den passar så bra både till påsk/vårkort och till nyfödda bebisar. Jag färglade draken med promarkers och gjorde lite "landskap" runtom den. Klippte 2 papper och distressade kanterna och inkade med lavenderfärgad stämpeldyna. Rullade upp ett av hörnen på båda papprena för att få lite mer liv på kortet utan att använda för mycket dekorationer. Satte stämpelmotivet på 3d-kuddar. De enda dekorationerna är 3 halvpärlor och ett sidenband. Ibland behövs det inte mer.2. Pippin


Har gjort ett kort med Penny Blacks härliga igelkottsstämpel. Ljusblå CS, grönt mönsterpapper, massor med pastelliga blommor. Fjäril och trollslända.3. FialisanHär är mitt kort i pastellfärger, det blev ett påsk-kort. Har färglagt med distresser och skurit ut cirkeln med coluzzle, några utstansade julstjärnor fick bli påskliljor och texten är utskuren med silhouetten, typsnitt cafe rojo.


4. babbalallaKortet fick gå i gula, pastelliga färger. Stämplade direkt på det gula pappret, både texstämpel samt lite swirlar. Det mönstrade pappret ramas in av ett senapsgult band både under och över. Kortet fick oxå en liten dekoration i form av en gul blomma med en blingsten i.
5. ingelaplingJag har valt att göra ett shakerkort i pastell färger. Mönstrat papper kommer ifrån Kaisercraft är dubbelsidigt och heter Shine. En hÄngla stämpel och en massa små paljetter, och ett grönt sammetsband som kommer från Apidaes månadskit. En liten "ticket" som jag har chalkat kanterna på med färgen Lavender. Tre små lila brads sitter i den också. Allt går i ljusa rosa o gröna toner.
Nu är det din tur att pyssla. Du laddar upp ditt/dina kort i galleriet och glöm inte skriva

koden/nyckelordet KiFv11B (Du har till den 24 Mars på dig)

Glöm inte att kila tillbaka in hit efter att du laddat upp ditt/dina kort i galleriet och lämna en direktlänk till ditt kort med hjälp av denna koden:

(Klicka på bilden så ser du den bättre!)


Pyssla lugnt!*** In english***

This time the challenge for You is to make a spring/pastelcard. You have until March 24 to upload your card/cards in our Gallery. Don´t forget to write the keyword KiFv11B when you upload your card/cards in the gallery

When uploaded your card/cards remember to come back here and write a direct link to your card/cards in the commentary section with the help with this code:(Click on the picture of the link to see it better!)

Inga kommentarer: