KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 5 mars 2009

KiFv10B - Citat/Ordspråk om kvinnan

*** English version at the bottom of this publication! ***

Efter mycket strul med datorn etc kommer så äntligen veckans bloggutmaning. Inne i forumet hittar du även veckans forumutmaning.

Nu till internationella kvinnodagen gör vi kort där vi har med ett citat som är upplyftande om kvinnan/kvinnor.
Koden som ni anger vi uppladdningen i galleriet är KiFv10B.

Här kommer teamets alster:

1. Pingvinmamman

Fastnade efter mycket möda för ordspråket: Rätt man till rätt plats är en kvinna. Då jag inte är särskilt feministiskt lagd och har svårt att göra ett riktigt feministiskt kort fick det bli ett grattis-kort till nån kvinna som fått nytt jobb. Har valt att stämpla swirls av olika slag direkt på cardstocken med vit stämpeldyna. Blomman består av två chipboards som jag gjort själv i min QK Revolution, målat med akrylfärg och strösslat glitter över medans de var fuktiga. Har fäst textremsorna med gluedots på chipboarden och 3D-kuddar på det som stack utanför för att få ett jämnt upplyft resultat. Så ordspråket är ju faktiskt upplyftande i dubbel bemärkelse Nyckelpigan satte jag dit som pricken över i.2. Wildärtan

På detta kort har jag låtit det fantastiska mönstrade papperet tala för sig själv en del. Papperet är från Kaiser craft och "Sakura Park"serien, och det är fram och baksida jag använt. Jag har klippt ut en blomma från det mönstrade papperet och satt på 3d-kuddar. På insidan har jag skrivit ut texten i skrivaren och så stämplat med "Build a swirl" från Prima, och så chalkat en del i svart. Enkelt, men jag är mer än nöjd!

***
(in english)
This week we would like to see lyrics about the women on your cards. Code for this challenge is KiFv10B and you upload your card in our gallery as usual.

1 kommentar:

Tussilago sa...

Här är mitt kort med citat av Oscar Wilde