KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 2 april 2009

Månadens företag april: Pyssellyckan

Så var det dags för en ny, härlig månadsutmaning, sponsrad av Pyssellyckan!

Även den här månaden har vi en fantastisk skiss att inspireras av.


Medan du finurlar på skissen tycker vi du ska passa på att kika in hos Pyssellyckan, de har en underbar webbutik med stämplar, blommor (bland annat de uuunderbara rosorna!) och andra dekorationer, papper - ja allt du kan önska dig! Passa också på att kika in i Pyssellyckans blogg för att se vad som händer där.

För att kickstarta igång inspirationen har teamet skapat några vackra kort att inspireras av!

1. Petra/peu

Här kommer mitt första bidrag till Månadsutmaningen. Underbart material att jobba med, samstämt färgmässigt på ett helt fantastiskt sätt, från cardstock till stickles. Härligt, blev helt lyrisk och gjorde 3 kort på raken, men de andra får ni se lite senare!

Jag har följt den trevliga skissen ganska så exakt. Gjorde ett födelsedagskort med en Tildastämpel som jag färglagt med distresser. Fäste stämpelmotivet med 3-d kuddar på CS. Runt CS har jag knutit band i 2 olika gröna nyanser. Swirlen har jag stansat ut i cuttlebugen i glittrig foam med en Revolution dies. Övrigt material är blommor, pearls och mönstrat papper. Blommorna har dessutom fått lite stickles "frosted lace" på sig. Allt på kortet utom textstämpeln och foamen finns hos Pyssellyckan. Här hittar du också stämpeln och Revolution-diesen "Flourish" som jag använt.2. Ingelapling

Hela swirwlen är i det jättefina glitterlimmet, som var med i sponsorpaketet.3. Pippin

Ett "flickkort" med hÄngelflicka, papper från Basic Grey och swirlstämpel från Crafty Individuals.Hur inspireras DU av skissen? Ladda upp ditt bidrag i vårt galleri senast torsdag 30 april (jepp, valborgsmässoafton) så är du med och tävlar om ett fint pris från Pyssellyckan! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Lycka till!

1 kommentar:

Cath. sa...

En så trevlig skiss att arbeta efter, nu finns mitt bidrag i galleriet!