KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 6 april 2009

Bloggutmaning v.15

Dags för ny bloggutmaning. Nu vill vi se era monokromatiska kort i valfri färg. Monokromatiskt är kort i olika nyanser av samma färg. Här kommer inspirationsalster från designteamet:

1. pippin
Här är mitt monokromatiska kort och vad kan det bli annat än råååsa.

Bakgrundspapper från Victoria Design House, blommor från bl a Prima och sugarcoated brad från Doodlebug Design.


2. ingelapling
Det är iallafall i gula, guld, och orange toner. Hänglaflickan, två ägg och hönorna är på 3-d kuddar, mönstrat papper från majadesign, och gult embossat papper (små upphöjda blad/löv) som jag tyvärr inte vet vad det kommer ifrån.

3. babbalalla
Valde att göra ett kort i gröna toner... Har stämplat blommotivet med vattenstämpel för att sedan använt den gröna torrchalken. "Pistillerna" har fått lite glitterlim på sig, har även använt glitterlimmet som en ram runt motivet. Tvärs över kortet fäste jag en grön punchinella. Klart! :P

4. Nita
Jag valde att göra mitt kort i blåa toner. Lite vitt fick smyga sig in för jag tyckte bandet passade så bra här. Glitterlim lite varstans på kortet och några blommor och en "vågad" kant nertill och så var kortet klart.Nu är det er tur att skapa monokromatiska kort. Ni laddar upp era kort i galleriet som vanligt och anger koden KiFv15B(Du har till den 15 April på dig) Glöm inte kila tillbaka hit och länka ditt kort med hjälp av den här koden

(klicka på bilden så ser du den bättre!)
Pyssla lugnt!

3 kommentarer:

Tussilago sa...

Har gjort ett monokromatiskt kort, men det finns inget album i galleriet att ladda upp det i. Men om ni kollar i min blogg så finns kortet där.
Klicka här

Cath. sa...

här finns mitt kort Om nu detta funkar....

Tuffa sa...

mitt kort