KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 13 juni 2009

Stort grattis till maj månads vinnare!

Så har vi äran att presentera maj månads vinnare av vår månadsutmaning, sponsrad av Hobbyhuset. Hobbyhuset är en webbutik fylld med massor av fina saker för oss som pysslar så passa på att göra ett besök hos dem och njut av de vackra saker som finns där.

Utmaningen för maj månad var en skiss där tolkningen skulle innehålla orden Mors dag och dessutom minst en blomma. Vi fick in många fina tolkningar och teamet hade en mycket tät röstningsomgång där det var osäkert in i det sista vem som skulle kamma hem vinsten. Men slutligen klarnade det och vi har härmed äran att presentera det vinnande kortet gjort av

*****


drumrolls


*****Sindra!

Stort grattis från oss alla på Kort i Fokus!

Sindra skapade det här vackra kortet:Glöm nu inte att göra ett besök hos Hobbyhuset innan du kilar vidare till ditt pysselbord!

***Short version in English***
Today we present the winner of the challenge in May, Sindra. We also encourage you to visit our sponsor, Hobbyhuset, a Swedish webshop filled with goodies for all of us.

1 kommentar:

Sindra sa...

Yippie! *gnuggar mig i ögonen och tittar igen* Jo, det är sant! *hoppar jämfota av glädje!!!* Vilket härligt sätt att starta dagen på! Jag vann!:D Min första vinst med mitt första bidrag i tävlingssammanhang i korttillverkning! Tack så jättemycket! *superglad*