KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 21 juli 2009

Man ska ha husvagn...

DT-medlem Pippin är ofta ute med husvagnen på semestern, och här berättar hon om sin husvagnspackning!

Även på semestern måste man ju ta med en del pyssel. För en äkta pyssloman är det nödvändigt. Detta brukar jag ta med när vi åker ut med husvagnen.
Min lilla verktygsväska är laddad med div. dekorationer (brads, halvpärlor, band, blommor, stickles mm), några fluid chalks, några textstämplar, ett akrylblock, lim i liten tub, dubbelhäftande tejp, en liten sax, en hobbykniv, en liten linjal. Sen har jag en liten kasse med diverse småbitar mönstrat papper, färdiga kortstommar, lite färgad kartong och en påse med redan färglagda stämpelmotiv och en liten skärmatta.Sen är det bara att sätta igång att göra kort.Här kan du se det färdiga kortet. Motivet är från hÄnglar och Stänglar och färglagt med akvarellpennor. Några olika papper och blommor, daggdroppar och en grattistext och kortet är klart.

Har du också husvagn? Vad har du med dig ut? Har du en standardpackning, varierar det eller tar du semester från pysslet när du är ute med husvagnen? Berätta för oss!

***Short version in English***
Today DT member Pippin tells us about what she brings with her in the caravan when going on road trips during the summer.

Inga kommentarer: