KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 25 juli 2009

Månadens utmaning!

Så var det dags för en påminnelse igen! Månadens utmaning sponsras av House of Inspiration och har temat SOMMAR, ett ämne nog så aktuellt! Vad är sommar för dig? Hur ser ett riktigt somrigt kort ut?

Här kommer lite inspiration från designteamet med DERAS tolkningar:

Pixelit:

Detta kort försökte jag göra med lite mer blommor än vanligt, då sommaren är fylld med blommor. Orange organzaband med blåprickigt ovanpå för att få en mer tät känsla. Banden på högersidan satte jag i kort istället för blomblad samt tog tre orange blommor i grupp. De turkosa blommorna kändes också mer fylliga med en mindre blomma i mitten. Texten(dymo) Nu grönskar det,vad kan vara mer sommar än det?
Allt material utom cs, igelkotten (Penny black stickers), brads o dropparna är från House of Inspiration.NetteR

Har valt att göra ett grattiskort i den självklara sommarfärgen grön. Cs, bling, braden i mitten av blomman samt klistermärke från Penny Black är från min egen samling. Övrigt material från vår månadssponsor. Älskar det gröna glittriga bandet!Tootsie:

I mitten av den vita blomcirkeln har jag skrivit för hand en Glad Sommar-hälsning. Härligt rosa blommor i olika storlekar och former och papper fanns med i DT-paketet från månadssponsorn House of Inspiration, blingen kommer från det egna lagret.Pingvinmamman:

Fjärilar hör sommaren till om något. Har stämplat hjärtan och blommor på vitt papper. Sedan stämplade jag två fjärilar som flyger ovanpå. Några upphöjda stickers har fått flyga från sommarhälsningen för att ge kortet ytterligare liv och dimension. Det mönstrade pappret är dubbelsidigt och jag har använt mig av den enfärgade sidan till att bilda ram och mitt åt den mönstrade. Det ger också en lätt tredimensionell effekt.Hur tolkar DU temat SOMMAR? Visa oss genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri. Kortet du deltar med måste skapas till den här utmaningen, det får inte delta i någon annan tävling och du får bara delta med ett kort. Lycka till!

***Short version in English***
Today we bring you some new inspiration for our monthly theme. The theme this month is SUMMER and we want you to show us your card by uploading it in our gallery. Your card must be made for this competition and you are not allowed to enter any other competition with it. Your can only enter our competition with one card. Good luck!

Inga kommentarer: