KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 29 augusti 2009

Annorlunda grattis

Ibland är det roligt att skicka ett födelsedagskort med en liten tvist...:-) Här visar teamet ett par förslag:

DesignAnnique:

Det är ju en evig diskussion om det där med ålder, vissa har nojja, andra inte. Själv tillhör jag de som inte har åldersnojja men lever med en man som har det... och har också flera väninnor som är mer fixerade vid åldern än jag själv. Vi är runt 40 allihopa, men vissa drömmer mer om att vara 27 igen än andra, så det blev inspirationen till det här kortet - "27 igen?!" :-) Jag valde att hålla kortet rätt gulligt och ganska dekorerat, för att ge intryck av ett "vanligt" födelsedagskort, men med den lite busiga igen-raden längst ner.Pingvinmamman:

Fick en lite galen idé till den här utmaningen. Beslöt mig för att följa ingivelsen även om det blev extremt enkelt. Men tanken är att alla vill vara yngre och det blir felaktiga räkneexempel som fick mig att tänka på svarta tavlan i skolan...Har du gjort något grattiskort som är lite annorlunda? Visa oss! Ladda upp ditt kort i din blogg eller vårt galleri och länka sedan till det i en kommentar här. Vi ser fram mot att få se din variant!

***Short version in English***
Today we bring you some inspiration for a bit different happy birthday cards, such as "27 again?!" and a calculation example.

1 kommentar:

Marie/isingen sa...

Var tvungen att göra ett lika cooolt kort som Pingvinmamman gjort. Urhäftig idé och så lätt (och urkul dessutom).
Tack för inspirationen!