KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 18 augusti 2009

Du minns väl vår månadsutmaning, sponsrad av PRICKIFORM?

Så var det dags att påminna om utmaningen, sponsrad av PRICKIFORM! Utmaningen är en skiss och temat är HÖST:Och så lite inspiration från teamet:

Pippin:

Jag har gjort ett kort med PRICKIFORMs härliga svampdam. Bakom sig har hon höstpapper från Maja Design. Även det andra mönstrade pappret är därifrån. Jag har blå cardstock som symboliserar de underbara höstdagarna som kommer med klarblå himmel och flera gula blommor på varandra med 3D som en härlig höstsol. Texten är utskriven från datorn och den gula bården utstansad på Cuttlebug.Fialisan:

Här är min andra tolkning av skissen med höstdamen. Nu fick det bli i gula toner, texten är dymo och jag har stansat ut cirklar och chalkat dom bakom motivet. Lite swirls runt blommorna. Klart!Nita:

Jag gjorde ett påskort och följde den jättefina skissen ganska slaviskt. Använde murriga höstfärger på pappret. Satte istället för stämpel en Penny Black sticker. Skrev HÖSTGODIS med brun penna. Knöt ett grönt organzaband för att stänga påsen. Tänkte använda den till en värdinnegåva o stoppa nånting i den när det är dags att gå bort i höst;-)Hur inspireras du av vår skiss och vårt tema den här månaden? Visa oss genom att ladda upp i vårt galleri! Som vanligt får du bara delta med ett kort och kortet ska vara gjort till just den här utmaningen och får inte dela i någon annan tävling/utmaning.

***Short version in English***
Today we bring you some more inspiration for our monthly challenge.

Inga kommentarer: