KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 12 augusti 2009

Hoppsan... det blev lite sent...

Ja, födelsedagskortet alltså! :-) Det händer väl oss alla att vi glömmer en födelsedag, och då kan det vara bra att ha lite försenade-grattis-kort...

Nita:

Jag använde ett mönstrat papper från Maja Design och stämplade den söta ballongdraken från Cards of Maria och färglade den med promarkers. Duttade med rosa stämpeldyna runtom och klippte både stämpelmotivet och motivmattan i cirklar. Satte pappersspets på mönstrade pappret och motivet ovanpå. Dekorerade med bling och blommor. Hälsningen "Bättre sent än aldrig" passar ju på ett försenat grattiskort, eller hur?;-)Fialisan:

Jag har kladdat på cardstocken med akrylfärg samt använt min silhouette för att få cirkelraden. Även cirklarna är gjorda med den. Stämpeln är en filur. "35" är utstansat med QK Tangerine, och texten med dymo.Pippin:

Jag har gjort ett kort till försenade grattishälsningar. Jag tyckte att alven som ser lite förlägen ut passade så bra. Han får sitta i en blomma och titta skamset på trollsländan.Kommer du alltid ihåg alla födelsedagar? Stort grattis! Inte? Nä, inte vi heller - så nu vill vi se DITT försenade grattiskort! Ladda upp det i din blogg eller i vårt galleri och länka till det i en kommentar så kan vi alla njuta av det.

***Short version in English***
Today we bring you some Sorry-I'm-late-birtday-cards for you to be inspired by.

Inga kommentarer: