KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 1 augusti 2009

Ny månad, nytt tema!

Kort av DT-mamma Tootsie

Välkommen till en ny härlig månad med Kort i Fokus! Den här månaden tänkte vi fokusera på ett aktuellt ämne - grattiskort! Av någon anledning verkar många fylla år i augusti, och om inte annat är det bra att ha ett litet lager av olika typer av grattiskort och annat som är besläktat med fest. Vi kommer få se annat än bara grattispåfödelsedagenkort, till exempel inbjudningar kommer också få sitt.

För att sparka igång den här härliga månaden så bjuder vi på lite inspiration, förutom Tootsie har även DT-medlem Pippin skapat ett ljuvligt kort:Här har jag gjort ett grattiskort med en söt hängelflicka. Det söta rosa pappret kommer från Basic Grey och det rutiga från Making Memories. Ett band, en blomma och en grattishälsning. Mer behövs inte.

DT-medlem Nita gillade också temat och skapade det här kortet:Jag använde ett ganska "rörigt" bakgrundspapper så jag höll det ganska rent från dekorationer. Jag stansade ut en grattisskylt med min qk revolution och satte alfabetsstickers på. Dekorerade med vita streck runt kanterna på skylten och satte några svarta blingstenar på.

Gör DU många grattiskort? Eller har du liksom många andra ett behov av att få ett litet lager att ta av under bråda dagar? Häng med på våra utmaningar under augusti så får du mycket gjort, det kan vi lova!

Inga kommentarer: